Фирма за извозване
Телефон за извозване
Извозване
Сайта се развива с професионалната подкрепа на Извозване.Com
Услуги за извозване

Изхвърляне и извозване на мебели

Бус за извозване
Изхвърляне на отпадъци
Самосвал за извозване
Сайт за изхвърляне
Сайт за извозване
Извозване на отпадъци
Фирмата предлага пълен набор от услуги по извозване и товарене на строителни и други отпадъци на територията на гр. София и околните квартали и села.
При нужда от почистване, събиране в чували изнасяне и извозване на строителни материали Извозване.com има пълната подкрепата на мега структурата за къртене Кърти.BG

Когато имате натрупани строителни отпадъци в насипно състояние, които са се образували в следствие на строително-ремонтни дейности Извозване.com изпраща екип със здрави плетени чували и лопати за да събере и натовари отпадъците на подходящо превозно средство според количествата строителен отпадък.

Фирмата за почистване и извозване предлага няколко вида камиони, самосвали и контейнеровози с тонаж от 1,5 до 15 тона. С тях може да се извозват строителни и битови отпадъци в София.

В обявените цени за почистване и извозване са включени всички такси за депониране на строителни и други отпадъци. Заявки за почистване, товарене и изхвърляне се приемат по телефона до един ден предварително. Извозване.com разполага с всичко необходимо за почистване и изнасяне на отпадъци от тавански помещения, мазета, гаражи, строителни обекти и др.

Услугите, които предлага са:
Извозване на отпадъци;
Събиране, изнасяне и товарене на отпадъци (строителни и др);
Почистване на тавани;
Почистване и изнасяне на отпадъци от мазета;
Почистване и събиране на строителни отпадъци от строежи;
Почистване и товарене на отпадъци от гаражи и други помещения;

Когато имате нужда от цялостни услуги „кърти чисти извозва” може да се обърнете към нашите партньори от Кърти.BG, а когато имате нужда от транспортни услуги и товарни превози в цялата страна, може да разгледате сайта Tранспортни Услуги.com

Извозване.Com Почти всички права запазени