извозване.com

Искате да почистите старите помещения, но не знаете от къде да започнете?

Ето няколко предложения как да си организирате процеса

Когато искате да почистите старите мазета и тавани, но не разполагате със свободно време, е добре да се обърнете към професионална фирма за извозване на боклук. Всички знаем и разбираме защо се изхвърлят стари вещи и мебели, затова няма да описваме причините.

С наемането на фирма ще получите почистване и извозване на боклука, без да се притеснявате да получите глоба за неправилно изхвърлени отпадъци.

Фирмата ще се погрижи вашият отпадък и излишен материал да стигне до съответните места за тази цел.

Фирма за почистване на мазета и тавани от излишните боклуци

Избора на фирма за извозване на отпадъци не е лесна задача, но първоначално трябва да се свържете с нея и да обясните какво ще е естеството на работа, за да могат да ви направят най-добрата оферта и изчислят цената на услугата.

Следващият етап е когато екипа трябва да посети мястото, за да направи оглед. Сформира се екип от повече хора, за да има бързо изпълнение без забавяне. Една част от хората ще се заемат с разпореждането на демонтажа на ненужните мебели, а другата част със събирането на боклука. Всичко това се прави организирано и отговорно.

Екипът пристига в точно определеното време и разполага с всички необходими инструменти за демонтиране на мебели.

Какво е важно да знаем при почистване на мазе или таван?

Ако е необходимо, старите неща се разглобяват в помещението, за да могат да се изнесат по-лесно. Когато е възможно да се извадят целите мебели, се изваждат внимателно и се разглобяват, за да се поберат повече в каросерията. Ако мебелите са пълни с неща, такива трябва да се изхвърлят, опаковат в торби, а след това да се разглобяват. Изваждането на всички боклуци от апартамента се контролира изцяло от бригадира. Ако имате въпроси, незабавно се свържете с тях.

Когато става въпрос за почистване  на мазета и тавани, вземете всички неща, които са ви необходими и ще са ви от полза, преди да пристигне бригадата за почистване. Не оставяйте личните си вещи, дрехи, чанти, кутии върху закачалките за изхвърляне. Те ще бъдат изхвърлени набързо. И ще е невъзможно да си ги върнете!

Когато поръчвате почистване и извозване на боклук добре е да знаете, че всичко това заминава на сметището.

Не е необходимо да участвате в процеса на премахване, ние ще го подредим и извозим сами.

Времето за премахването на мебели от целия апартамент отнема от 2 до 6 часа, през това може да бъдете със съседите си, в кафене, в кола, някъде  наблизо. Ние разбираме, че не е нужно да дишате този прах.

Бъдете сигурни, че вашите вещи или боклук няма да попаднат в близката кофа за боклук, а ще бъдат откарани на сметище за рециклиране. И знайте, че правилното отстраняване на стари мебели от апартамент е евтино, просто и бързо.

Фирмата Извозване Ком е най-добрата на българския пазар, която прави апартаментите по-чисти и по-безопасни. Не се колебайте да се обадите, каквито и въпроси да изникнат.

Последни публикации

Извозване на битови отпадъци
Извозване на битови отпадъци от клошарски апартамент

За големия град организираното събиране на боклука е жизненоважна необходимост. За поддръжката на жилищни сгради, […]

Вижте повече
Искате да почистите старите помещения
Искате да почистите старите помещения, но не знаете от къде да започнете?

Ето няколко предложения как да си организирате процеса Когато искате да почистите старите мазета и […]

Вижте повече
Извозване на покъщнина
Извозване на покъщнина от вашия дом

Освободете се от проблемите, свързани с извозване на покъщнина от вашия дом. Оставете това задължение […]

Вижте повече