извозване.com

Извозване на покъщнина от вашия дом

Освободете се от проблемите, свързани с извозване на покъщнина от вашия дом. Оставете това задължение на нас и няма да съжалявате.

Когато поръчвате тази услуга получавате следните услуги:

  • Услуги за извозване на отпадъци

Можете лесно да се свържете с нас по телефона. Ако поръчвате за първи път такава услуга, не се притеснявайте, нашите квалифицирани диспечери ще ви зададат точните въпроси. По този начин ще може да бъде изчислена индивидуалната сума за вашата поръчка.

  • Цена за извозване на покъщнина

Нашият екип идва на мястото на обекта, за да определи броя на товарачите, след което те пристигат с товарен бус. Освен това, можем да ви помогнем и с демонтирането на мебели. Нашите работници разполагат с всички необходими за това инструменти.

  • Намерени вещи

След като нашият екип е на мястото на обекта, той ще прецени кои от мебелите да бъдат изнесени първо. Ако не е възможно изнасяне на цели мебели, те ще бъдат разглобени от нашите работници. Ако мебелите са пълнени с вещи, които трябва да се изхвърлят, то те се опаковат в торби, а след това мебелите се разглобяват.

Още за извозване на покъщнина 

Изнасянето на мебелите от вашия дом се контролира изцяло от бригадира. Затова ако имате въпроси, може да се свържете с него на нашия телефон.

При услугата – изнасяне на мебели от целия апартамент, трябва да вземете необходимите си вещи преди пристигането на бригадата. Не оставяйте личните си вещи върху закачалките за изхвърляне, тъй като после ще бъде невъзможно да ги намерите.

Съвети за извозване на покъщнина от вашия дом

За да спестите разходи и време ви препоръчваме да намерите фирма, която предлага и двете услуги едновременно – транспортиране и износ на мебели. По този начин процесът ще се извършва успоредно. Първо ще бъдат изнесени мебелите, а след това ще бъдат транспортирани.

Фирма „Извозване Ком“ предоставя и транспортни услуги. Извозваме всякакви мебели –  стари, мръсни, скъсани.

При поръчване на услугата за извозване на покъщнина на сметище, ние ще натоварим и извадим всичко сами. Спестете си грижи и усилия с нашите услуги.

Премахването на мебели от целия апартамент отнема от 2 до 6 часа. През това време не е задължително да сте във вашия дом. Не е нужно да дишате този прах.

Ако случайно при изнасянето на мебелите, екипът ни намери ваши ценности, те ще бъдат внимателно прибрани от нашия екип, които последствие ще ви предадем.

Вашите мебели ще бъдат откарани на сметище при нашите партньори за рециклиране. Правилното извозване на покъщнина е евтино и бързо. Цената е различна и се изчислява според всеки индивидуален проект. 

Извозване.Ком е фирмата, която ще се погрижи за вашето извозване на мебели и покъщнина. Извозването ще бъде направено по правилния начин – екологично съобразен!

Обадете ни се и ние ще ви помогнем!

Последни публикации

Извозване на битови отпадъци
Извозване на битови отпадъци от клошарски апартамент

За големия град организираното събиране на боклука е жизненоважна необходимост. За поддръжката на жилищни сгради, […]

Вижте повече
Искате да почистите старите помещения
Искате да почистите старите помещения, но не знаете от къде да започнете?

Ето няколко предложения как да си организирате процеса Когато искате да почистите старите мазета и […]

Вижте повече
Извозване на покъщнина
Извозване на покъщнина от вашия дом

Освободете се от проблемите, свързани с извозване на покъщнина от вашия дом. Оставете това задължение […]

Вижте повече