Фирма за извозване на стари мебели и отпадъци от адрес. Почистване на мазета и тавани, дворове и гаражи.

0887765115

Обаждане до екипът на фирма за извозване - www.извозване.com

Погледнете цените!

Погледнете нашите добри цени за почистване и извозване.

Извършени обекти

Разгледайте завършени обекти на добра цена за извозване.

Извозване на стари мебели и други отпадъци от адрес.

Професионално почистване на апартамент и извозване на стари мебели, техника, която е остаряла морално. Негодна за употреба, всякакъв вид боклук на територията на гр. София и региона. Специалисти, с богат опит в дейността, на приемливи цени.

Това е нашата мисия. Това са нещата, които правим с удоволствие за Вас. Независимо от причината, поради която бихте искали да се разделите със старите и непотребни вещи. Било то големия  стар скрин, който „краси“ повече от десетилетие жилището което обитавате. Старите печка, полу-автоматична пералня и хладилник, към които сте привързани. Те вече са морално остарели и доста амортизирани. Имаме решение за Вас: ние сме на Ваше разположение: 0887765115 – извозване.com

Предстои Ви ремонт, поради обективна причина, искате да освежите и реновирате интериора на Вашия дом, решили сте просто да смените цветовата гама в жилището, вече сте направили ремонт и се чудите как да се оправите в тази ситуация и най – бързо и ефективно да се освободите от ненужното натрупано количество боклук в апартамента, или пък очаквате нови наематели и искате да предоставите по – качествена и добра услуга, като смените обзавеждането в дома или офиса.

Тук на помощ за извозване на мебели и боклук идваме ние.

С различните трудности се справяме по различен начин, обикновено без проблем. Защо Ви е нужна помощ обаче? Ами ето го и отговора. Динамиката, в която живеем, времето, организацията и усилилата, които биха били нужни от Ваша страна, за да изнесете непотребните вещи от апартамента, без намесата на професионална фирма за хамалски услуги са на практика възможни, но доста трудоемки и определено не са за сам човек. Дори и да успеете да се справите със събирането, демонтажа и изнасянето на нещата, или боклука с който искате да се разделите, то Вие трябва да помислите със сигурност за превоз, който да подсигурите, за да можете да депонирате и дадете за утилизация непотребните вещи.

Това също е свързано със загуба на време и средства, посещаване на различи институции, за да успеете да се снабдите с необходимите документи, тъй като не можете да оставите боклука или мебелите, пред вратата, във входа, или пред блока. Това е недопустимо, а със сигурност ще Ви донесе и солена глоба от органите на общинската администрация, което е доста неприятно.

Изнасянето на обзавеждане от апартамента е свързано с познания.

Изисква се техника и опит, дори и при чупенето им преди изнасяне. Предпоставка за това са начините, по които трябва да се случи това, поради обикновено тесните пространства в апартамента, на площадката между етажите, в асансьора, освен ако не е товарен, или пък липсата на такъв, нуждата от подходящо облекло, инструментариум и познания как да се предпазим от нараняване при пренасянето/изхвърлянето.

Нека вземем за пример средна по големина секция, която е ситуирана във Вашия хол. Размерите (като разбира се те варират) са височина 221.00 см., широчина 370.00 см., дълбочина 51.00 см. Имайки предвид, че при по – старите модели компонентите са съединени в едно, а не са като популярните в момента модули, което прави демонтажа, чупенето на място, ако е необходимо и изнасянето доста сложна задача. Затова спокойно може да използвате услугата извозване на голяма секция на извозване.com.

Голямата спалня (с дълбочина около 215.00 см., ширина 165см., височина средно 90.00см), която обикновено е два персона, както и холната гарнитура, на която се събираме заедно със семейство и приятели, но вече се е изтъркала, изхабила и не е толкова функционална също са трудни за пренасяне мебели и за това препоръчваме да използвате специализирана фирма за хамалски услуги.

Искате да се разделите със старата пералня, миялна или печка? Потърсете ни  – за нас изхвърлянето на стари електроуреди от дома или офиса не е нещо ново. Предлагаме много добри цени за извозване на отпадъци от адрес и етаж в София.

Ние имаме опита, правили сме го много пъти, разполагаме и с необходимото оборудване и транспорт. Можем да сведем до минимум усилията от Ваша страна. Вие само трябва да се обадите на нашия телефон 0887765115 – извозване.com. Задайте питането си, за оферта, или час за оглед от наша страна. Ще организирате времето и усилията си в по – полезна за Вас посока, като оставите хамалогията на нас. Очакваме Ви.

Извозване на стари мебели и други отпадъци от адрес