извозване.com

Фирма за извозване на стари мебели и отпадъци от адрес. Почистване на мазета и тавани, дворове и гаражи в София.

0887 765 115

Обаждане до екипът на фирма за извозване - www.извозване.com

Погледнете цените!

Погледнете нашите добри цени за почистване и извозване.

Извършени обекти

Разгледайте завършени обекти на добра цена за извозване.

Изпразване на апартамент с боклук и мебели

Фирма за изпразване на апартамент с боклук и мебел работи на изгодни цени.

В разгара на лятото едни мислят и панират годишните почивки, а други се стягат за ремонт и смяна на обзавеждането. Каквато и да е вашата причина за изпразване на апартамент с боклук и мебел, добре сте дошли на страниците на Извозване.com.

Изхвърлянето на отпадъци е трудна дейност.

От събиране и извозване на строителните, до разглобяване и изнасяне на мека мебел и други. Ако и вие се нуждаете от нещо такова, то дошли сте на точното място.

Попадайки на поръчка по извозване от апартамент с боклук и мебели, екипите на Извозване.com често се сблъскват с редица други ненужни предмети. Така с наемането на услугата почистване на апартамент с боклук и мебел може да освободите терените си от всички излишни вехтории и битови отпадъци, да се възползвате от услугата по извозване на строителни отпадъци и т.н. На място пристига екип и може да получите специално транспортно средство начело с бригада от хамали.

Ако приключвате с ремонта и ще подменяте мебелите с нови, а там, все още е старото обзавеждане, трябва да помислите за изпразване на апартамент с боклук и мебел.

Разбира се не може и да помислите да оставите всичко това на улицата. Не може и да го изхвърлите до близките контейнери, защото ще ви глобят. Остава едно да наемете екипите на Извозване.com.

Цени за извозване от апартамент в София

Предлагаме цени за извозване на отпадъци и цялостно почистване с извозване на апартамент с боклуци и вехтории. Извозваме всякакви стари мебели, битови отпадъци, строителен боклук. Точните цени се определят при първоначален или второстепенен разговор на посочения телефон. Много често за най-конкретна оферта се право оглед на терена за работа.

В цената са включени демонтажите, всякакви хамалски работи с мебели като сваляне от най-високите етажи, опъване на колани и пр. събиране на чувалите с битови отпадъци, изнасяне и транспорт до депо.

Цената за изпразване на апартамент с боклук и мебел, извозване след почистване на мазета, гаражи, изнасяне на боклук от силно замърсени жилища и други битови отпадъци е с включено събиране, товарене и транспортиране до сметищата. Разликата й се определя от количество, район, етажи спрямо депото за боклук.

Всички цени се определят индивидуално, след извършен оглед или след всички уточнения направени по телефона – 0877 765 115.

Изпразване на апартамент с боклук и мебели в София