Фирма за извозване на стари мебели и отпадъци от адрес. Почистване на мазета и тавани, дворове и гаражи.

0887765115

Обаждане до екипът на фирма за извозване - www.извозване.com

Погледнете цените!

Погледнете нашите добри цени за почистване и извозване.

Извършени обекти

Разгледайте завършени обекти на добра цена за извозване.

Изхвърляне и извозване на кухня и боклуци.

Наследили сте жилище и сега ви предстои да направите основен ремонт на всички помещения. Сигурно ви се плаче, когато си помислите колко време трябва да отделите за изхвърлянето на всички стари вещи от жилището. Трябва да се заемете и с изхвърляне и извозване на кухня, за да направите тотален ремонт и да подредите всичко така, както на вас ви харесва.

Имаме добра новина за вас. Можете напълно да се доверите на хамалите за изхвърляне и извозване на кухня в София. Ще се заемат с почистването на цялото жилище както и с необходимото  изхвърляне на боклуци от кухня. Помислете как ще обзаведете кухнята, за да можете да поръчате новите мебели навреме. Така веднага след приключване на ремонта, ще можете да обзаведете кухнята си напълно.

Специалистите препоръчват при избор на мебели, да се поинтересувате в какъв срок ще ви бъдат доставени. Ако производителят се намира извън страната, твърде вероятно е доставката да се забави. Така ще се забави и цялото обзавеждане, въпреки навременното приключване на ремонта.

За предпочитане е да се поръчват мебели от местни производители, които имат значително по-кратък срок за доставка на мебелите. Ако размерите на кухнята ви са стандартни, можете да купите директно от удобен за вас магазин за мебели.

За да можете да се справите с новите мебели – транспортиране до дома ви, внасяне, разопаковане и монтиране – трябва да се обърнете отново към хамалите.

Използвайте една и съща бригада за всички дейности от компетенцията на хамалите.

Така ще можете да разчитате на промоционална оферта и ще можете да съгласувате всичко по часове и дни.

Хамалите ще първо ще се заемат с изхвърляне на боклуци от кухня, за да можете да направите ремонта. Можете да ги натоварите и със задачата да изнесат генерираните строителни отпадъци по време на ремонта, за да сте свободни да се занимавате с нещо по-съществено като избор на нови кухненски шкафове.

След като от мебелната компания се обадят, че вашите мебели пътуват към вас, информирайте хамалите, за да са на място при пристигане на мебелите.

Те ще се заемат с разтоварването и внасянето им в дома.

След това бързо ще започнат да монтират отделните модули, за да можете час по-скоро да използвате новата си кухня с новите мебели у уреди. Хамалите са достатъчно компетентни по въпросите, касаещи монтаж и демонтаж и извозване на мебели от всякакъв вид.

Изхвърляне и извозване на кухня и боклуци