Фирма за извозване на стари мебели и отпадъци от адрес. Почистване на мазета и тавани, дворове и гаражи.

0887765115

Обаждане до екипът на фирма за извозване - www.извозване.com

Погледнете цените!

Погледнете нашите добри цени за почистване и извозване.

Извършени обекти

Разгледайте завършени обекти на добра цена за извозване.

Изхвърляне на диван, секция и холна гарнитура с хамали за извозване

Едва ли ви е идвало наум колко трудно ще бъде да се отървете от някои от старите си мебели, особено ако са по-обемни. Когато имате такъв проблеми, просто повикайте хамалите. За символична сума те ще се справят с цялостното изхвърляне на диван, секция и холна гарнитура.

Ако сте достатъчно упорити, възможно е и вече да сте се пробвали да се справите сами с проблема. Това са обемисти мебели и за преместването им се изисква да имате помощници. След изнасянето им на дневен ред идва проблема за транспортирането им. Едно изхвърляне на диван, секция и холна гарнитура не може да се направи пред блока или край пътя. Всичко трябва да бъде транспортирано до депото за рециклиране на мебели. В противен случай може да бъдете глобени от общината за нерегламентирано изхвърляне на мебели.

Можете да потърсите помощ от хамалите.

Те са професионалисти и няма да им отнеме много време и усилия да изнесат и транспортират старите ви мебели. Цената определено е достъпна и не си заслужава да се занимавате сами с нещо, което никога не сте правили.

Обадете се на хамалска бригада и дайте заявка за изхвърляне на диван, секция и холна гарнитура. Вероятно хамалите ще се нуждаят от малко повече информация за големината на мебелите. Така ще могат да преценят с какво превозно средство трябва да дойдат на адреса и от колко човека да се състои екипа.

Ако сами се мъчите да направите изхвърляне на стари мебели, първата ви най-голяма трудност ще бъде изнасянето им. Тези мебели са обемисти и тежки и е трудно да бъдат изнесени, особено от сам човек.

Хамалите ще пристъпят към задачата с професионализъм и ще се захванат с демонтирането на мебелите. Така те могат да бъдат изнесени много по-лесно, както и натоварени на камиона. Ако мебелите не позволяват да бъдат демонтирани, хамалите ще ги начупят и ще съберат всички отпадъци в полиетиленови чували. Те няма да допуснат увреждане на интериора на дома ви и ще почистят всички остатъци след демонтажа и чупенето.

След като приключат с изнасянето на чувалите, хамалите ще натоварят всичко на камиона и ще се насочат към депото за рециклиране на мебели. Всичко ще бъде оставено там за последваща обработка.

Изхвърляне на диван, секция и холна гарнитура