Фирма за извозване на стари мебели и отпадъци от адрес. Почистване на мазета и тавани, дворове и гаражи.

0887765115

Обаждане до екипът на фирма за извозване - www.извозване.com

Погледнете цените!

Погледнете нашите добри цени за почистване и извозване.

Извършени обекти

Разгледайте завършени обекти на добра цена за извозване.

Почистване на дворове и извозване на отпадъци

Почистване на дворове е преди всичко грижа за благосъстоянието и здравето на децата и възрастните хора. Това е така, защото именно те прекарват по-голямата част от свободното си време в дворовете: някои играят, други невинаги имат сили да стигнат до най-близкия парк и, волно или неволно, сте принудени да седнете на пейки близо до дома си.

Реално можете да подредите двора и да го поддържате чист през цялото време с помощта на специалисти. Такива почистващи компании има много днес. Извозване ком е една от тях. И тук е мястото да споменем, че те за разлика пот много други предлагат комплексна и пълноценна услуга. – Събиране, извозване, почистване на всякакви боклуци от дворовете.

В много случай се налага хамалите да демонтират стари бараки и навеси. Също така, там където има къща в терена често има разхвърляни стари мебели, покъщнина и уреди изнесени на двора. Професионалните хамали се справят добре както с рязане на храсти, така и с изхвърляне на стари мебели и отпадъци разхвърляни по парцела.

Наред с това компания е специализирана в почистването на двора.

Качественото почистване на дворовете не само осигурява чистота и реда, но също така осигурява плавното движение на пешеходците и превозните средства.

Почистването на дворове се извършва с помощта на механизационно оборудване. В някои случаи, когато използването на механизми е невъзможно поради малкия размер на площадката, почистването на дворовете се извършва ръчно. Както показва практиката, делът на ръчния труд в дворовете за почистване е около 38%.

Работата, извършена по време на почистването на дворовете, зависи значително от времето на годината. Те могат условно да бъдат разделени на лятно почистване на двора и зимно почистване на двора.

По време на лятното почистване на дворовете се извършват следните работи:

– почистване на дворове, портали, тротоари и алеи;

– поливане и измиване на дворни площи, тротоари и алеи;

– грижи за зелени площи – цветни лехи, тревни площи, дървета, храсти, което се състои в поливането им, плевенето им, навременното косене на тревни площи и косене на трева, събиране на паднали листа, изрязване на изсъхнали цветя, варосване на дървета и т.н.

Лятното почистване на дворове се извършва до 8 часа сутринта и включва:

– събиране и съхранение на боклука на специално определени места, предотвратявайки препълването на кофите и контейнерите за боклук. Строителните материали се съхраняват в специално подготвени оградени зони. Те не трябва да пречат на свободното движение на хора и превозни средства;

– извозване на боклука. Тук се включва, както органичният био разградим боклук, така и боклук от строителна дейност, струпани с години боклуци и неща в двора, чието място не е там.

Зимното почистване на дворове включва:

– почистване на тротоари от сняг с помощта на снегорини или ръчно;

– натрошен лед от тротоари. При силен лед е разрешено използването на материали против заледяване;

– почистване на пътищата за достъп от сняг;

– почистване на пътеките от сняг;

– съхранение на сняг: съхранение на сняг на детски площадки, на зелени площи, комуникационни мрежи и люкове не е разрешено, съхраняваният сняг не трябва да пречи на свободното движение на превозни средства и хора;

– създават се удобни условия за оттичане на разтопената вода при съхранение на сняг;

– снегопочистване.

Почистването на сняг се извършва след края на снеговалежи, но тези работи по почистване на двора не трябва да се извършват от 23:00 до 7:00 ч., с изключение на обилни, непрекъснати снеговалежи.

В основната работа на екипите от Извозване ком по почистване на дворове, са включени предимно тежките хамалски дейности, с които най-често собствениците на жилища не могат сами да се справят.

За целите на такива видове почиствания се използва най-модерното оборудване – опитен персонал, които могат да съдействат двора ви наистина да стане отново красив, удобен и привличащ вниманието. Професионалното почистване на дворове значително ще улесни работата ви и ще разкраси живота ви.

Почистване на дворове и извозване на дървесни отпадъци рязане и косене