извозване.com

Фирма за извозване на стари мебели и отпадъци от адрес. Почистване на мазета и тавани, дворове и гаражи в София.

0887 765 115

Обаждане до екипът на фирма за извозване - www.извозване.com

Погледнете цените!

Погледнете нашите добри цени за почистване и извозване.

Извършени обекти

Разгледайте завършени обекти на добра цена за извозване.

Почистване на клошарски апартамент

Почистване на клошарски апартамент, след алкохолици е тежка задача, която често не е по силите на близки, роднини или съседи. По подобен начин стоят нещата и когато заговорим за почистване на апартамента след асоциални хора; почистване на апартамент след клошари; почистване на апартамент след бездомници и т.н..

Почистване на апартамент след клорашри или алкохолици

Ако наскоро сте получили жилище в наследство или имате съседи, които са самотници и се нуждаете от съдействие по разчистването, потърсете фирма: Извозване.com.

Всички ние поне веднъж сме имали работа в живота с хора, които водят не съвсем здравословен начин на живот: алкохолици, наркомани, бездомници. По правило тези срещи са неприятни за свестните хора. Почистването след кошари, алкохолици, самотници в София не е по-различно.

Може да се случи така, че да купите или да наемете апартамент, който да е в изключително окаяно и тъжно състояние. Това се случва, често, защото преди на това място е живял човек, водещ, меко казано, грешен начин на живот. Като поръчате почистване, след алкохолици от фирма по Извозване.com, ще получите 100% чист апартамент.

Почистване се предлага и след психично болните

Такива хора обикновено се грижат малко за чистотата и хигиената. На тяхното място на пребиваване, често е на лице ужасно състояние. Много пъти след тях има камари с ненужни боклуци, донесени от близкото сметище, батерии с празни бутилки, гниещи отпадъци по подове и повърхности, покрити с пластове мръсотия, повръщано и други признаците за присъствие на покойници и други странни ситуации.

Ставайки наследник, купувайки или наемайки апартамент, след кошари, които са живели там дълго време, можете да се сблъскате с доста сериозен проблем – как да върнете такова жилище в правилното му състояние?

Високата степен на замърсяване, остатъците от храна създават „перфектно“ местообитание за различни паразити, патогенни бактерии и микроби. Дори когато планирате козметичен ремонт, ще трябва да започнете с почистване на апартамента, извършване на дезинфекция, дезинсекция – често е много трудно да направите това самостоятелно от обикновен човек.

Ако имате „късмет“ да станете собственик на такъв дом, но нямате време или желание да се ровите в калта с дни; да организирате товарене, премахване на старите неща; да се борите, срещу пълзящи насекоми; „да се наслаждавате“ на специфичните аромати, пропити в мебелите и стените, тогава потърсете опитни служители на услугата от Извозване.com. Те ще дойдат на помощ и ще организират всичко.

Почистване на клошарски апартамент