извозване.com

Фирма за извозване на стари мебели и отпадъци от адрес. Почистване на мазета и тавани, дворове и гаражи в София.

0887 765 115

Обаждане до екипът на фирма за извозване - www.извозване.com

Погледнете цените!

Погледнете нашите добри цени за почистване и извозване.

Извършени обекти

Разгледайте завършени обекти на добра цена за извозване.

Как да се отървем от старите мебели

Все по-често хората си задават въпроса: Как да се отървем от старите мебели“. Законите за извозване на стари мебели станаха по-стриктни, а спазването им се наказва със солидни глоби.

Ако и на вас се е налагало да правите основен ремонт с изхвърляне на всичко старо от наследено жилище, сигурно вече сте се сблъсквали с невъзможността да предадете старите мебели до най-близкото депо. Изискват се разрешителни, заплащане на солидни такси и куп административна бумащина.

Знаете и, че да извозите старите мебели в запустял терен в близост до населеното място, също е наказуемо и незаконно.

И така, имате няколко възможности:

Как да се отървем от старите мебели – вижте тези 4 алтернативни варианта

Колкото и добре да живеете, идва момент да се премести в нова къща или апартамент. Налага се да направите ремонт и да смени цялото обзавеждане. И така, какво да направите със старите мебели?

Как да се отървем от старите мебели? – Вариантите са следните:

Да продадете старото обзавеждане в сайтове за продажби, които има утвърдени категории на стари мебели (най-популярните в България са bazar.bg и olx.bg);

Да подарите на приятели, нуждаещи се от такива или да дарите с домове за социално слаби (макар, че втория вариант отново е свързан с куп бумащина);

Да изнесете и оставите около кофите за боклук;

Да потърсите фирма за извозване на стари мебели. Добра алтернатива са услугите на Извозване.com.

Нека разгледаме по-обстойно всяка от опциите, които имате:

Продажба на старите мебели

Ако вашите излишни мебели са долу-горе добре запазени има шанс да бъдат продадат. Може да пуснете обява в споменатите по-горе сайтове. За целта снимайте всички мебели от всеки ъгъл, включително местата със забележки по тях. Разгледайте как вървят на пазара за втора употреба. Изчакайте определено време да видите, дали някой ще прояви интерес.

Продажбата на стари мебели е добра алтернатива, защото може да припечелите някой лев, който да е от полза в закупуването на нови мебели. Наемете фирмата за извозване и договорете нещата.

Подаряване и даряване на стари мебели

Следващата опция за нов живот на старите мебели е да ги подарите. Ако нямате близки, на които да подарите излишните неща, качете обявата си отново в споменатите сайтове в категория „Подарявам“. С този вариант имате малко по-голям шанс по-бързо да се освободите от излишните неща. Наред с това предимство има опция заинтересованите лица сами поемат ангажимента да изнесат старите мебели от дома ви и да извозят с личен транспорт.

В случай, че сте притиснати от фактора време, обадите се на 0877 765 115 и наемете фирмата, която ще извози, срещу заплащане.

Изхвърляне на стари мебели до контейнерите за смет

Когато няма кой да купи или на кого да подарите, тези мебели трябва да бъдат изхвърлени. Варианта е да ги оставите в жилищния квартал, където ви е най-близо и около кофите за извозване от общината на града. Направете справка с график за извозване на отпадъци едрогабаритни. Обърнете внимание, че работното време на общинските служби е в диапазон от 9 до 17 ч, а преди или след това време има наказателни глоби.

Наемете фирма за извозване на стари мебели в София

Най-чистия, бърз и безопасен начин да се отървете от стари мебели е като наемете веднага щом се наложи. Потърсете момчетата на Извозване.com. Разгледайте сайта и какви други услуги се предлагат и от какво още може да се възползвате.

По този начин ще знаете отговора на въпроса: „Как да се отървем от старите мебели“ спестите усилия и време, които да инвестирате в по-приятни неща и дейности.

Съвет:

Не оставяйте нещата на произвола на съдбата. Винаги може да сте информирани, активни, да търсите и да намирате най-правилното решение на всеки появил се на момента проблем. Решавайте такива по най-адаптивния и удобен за вас начин.

как да се отървем от старите мебели