извозване.com

Извозване на стари мебели и други отпадъци от адрес

Професионално почистване на апартамент и извозване на стари мебели и отпадъци, техника, която е остаряла морално. Негодна за употреба, всякакъв вид боклук на територията на гр. София и региона. Специалисти, с богат опит в дейността, на приемливи цени.

Това е нашата мисия. Това са нещата, които правим с удоволствие за Вас. Независимо от причината, поради която бихте искали да се разделите със старите и непотребни вещи. Било то големия  стар скрин, който „краси“ повече от десетилетие жилището което обитавате. Старите печка, полу-автоматична пералня и хладилник, към които сте привързани. Те вече са морално остарели и доста амортизирани. Имаме решение за Вас: ние сме на Ваше разположение: 0887765115 – извозване.com

Предстои Ви ремонт, поради обективна причина, искате да освежите и реновирате интериора на Вашия дом, решили сте просто да смените цветовата гама в жилището, вече сте направили ремонт и се чудите как да се оправите в тази ситуация и най – бързо и ефективно да се освободите от ненужното натрупано количество боклук в апартамента, или пък очаквате нови наематели и искате да предоставите по – качествена и добра услуга, като смените обзавеждането в дома или офиса.

Тук на помощ за извозване на стари мебели и отпадъци идваме ние.

С различните трудности се справяме по различен начин, обикновено без проблем. Защо Ви е нужна помощ обаче? Ами ето го и отговора. Динамиката, в която живеем, времето, организацията и усилилата, които биха били нужни от Ваша страна, за да изнесете непотребните вещи от апартамента, без намесата на професионална фирма за хамалски услуги са на практика възможни, но доста трудоемки и определено не са за сам човек. Дори и да успеете да се справите със събирането, демонтажа и изнасянето на нещата, или боклука с който искате да се разделите, то Вие трябва да помислите със сигурност за превоз, който да подсигурите, за да можете да депонирате и дадете за утилизация непотребните вещи.

Това също е свързано със загуба на време и средства, посещаване на различи институции, за да успеете да се снабдите с необходимите документи, тъй като не можете да оставите боклука или мебелите, пред вратата, във входа, или пред блока. Това е недопустимо, а със сигурност ще Ви донесе и солена глоба от органите на общинската администрация, което е доста неприятно.

Изнасянето на обзавеждане от апартамента е свързано с познания.

Изисква се техника и опит, дори и при чупенето им преди изнасяне. Предпоставка за това са начините, по които трябва да се случи това, поради обикновено тесните пространства в апартамента, на площадката между етажите, в асансьора, освен ако не е товарен, или пък липсата на такъв, нуждата от подходящо облекло, инструментариум и познания как да се предпазим от нараняване при пренасянето/изхвърлянето.

Нека вземем за пример средна по големина секция, която е ситуирана във Вашия хол. Размерите (като разбира се те варират) са височина 221.00 см., широчина 370.00 см., дълбочина 51.00 см. Имайки предвид, че при по – старите модели компонентите са съединени в едно, а не са като популярните в момента модули, което прави демонтажа, чупенето на място, ако е необходимо и изнасянето доста сложна задача. Затова спокойно може да използвате услугата извозване на голяма секция на извозване.com.

Голямата спалня (с дълбочина около 215.00 см., ширина 165см., височина средно 90.00см), която обикновено е два персона, както и холната гарнитура, на която се събираме заедно със семейство и приятели, но вече се е изтъркала, изхабила и не е толкова функционална също са трудни за пренасяне мебели и за това препоръчваме да използвате специализирана фирма за хамалски услуги.

Искате да се разделите със старата пералня, миялна или печка? Потърсете ни  – за нас изхвърлянето на стари електроуреди от дома или офиса не е нещо ново. Предлагаме много добри цени за извозване на отпадъци от адрес и етаж в София.

Ние имаме опита, правили сме го много пъти, разполагаме и с необходимото оборудване и транспорт. Можем да сведем до минимум усилията от Ваша страна. Вие само трябва да се обадите на нашия телефон 0887765115 – извозване.com. Задайте питането си, за оферта, или час за оглед от наша страна. Ще организирате времето и усилията си в по – полезна за Вас посока, като оставите хамалогията на нас. Очакваме Ви.

Ето ги най-добрите цени за товарене и извозване на стари мебели!

Извозване на дивани от 36 до 86 лева.

Извозване на секции от 46 до 86 лева.

Извозване на гардероби от 36 до 86 лева.

Ето цените за почистване на апартаменти!

Едностаен апартамент по 86 лева.

Двустаен апартамент по 76 лева.

Тристаен апартамент по 66 лева.

Четиристаен апартамент по 56 лева.

Тук са цените за почистване на мазета и тавани.

Почистване на мазета по 86 лева.

Почистване на тавани по 126 лева.

Цени за почистване на дворове, рязане на дървета и храсти с извозване на боклук.

Рязане на дървета, косене на трева, рязане на храсти, товарене, извозване до депо, разтоварване по 80 стотинки.

Рязане на дървета, рязане на храсти, товарене, извозване до депо, разтоварване по 75 стотинки.

Косене на трева, рязане на храсти, товарене, извозване до депо, разтоварване по 65 стотинки.

Товарене и извозване на строителни отпадъци.

До 10 чувала по 1,96 лева.

До 20 чувала по 1,86 лева.

До 30 чувала по 1,76 лева.

До 40 чувала по 1,66 лева.

До 50 чувала по 1,56 лева.

До 60 чувала по 1,46 лева.

До 70 чувала по 1,36 лева.

До 80 чувала по 1,26 лева.

До 90 чувала по 1,16 лева.

100 чувала и нагоре по 1,06 лева.

Извозване на стари мебели

Последни публикации

Извозване на битови отпадъци
Извозване на битови отпадъци от клошарски апартамент

За големия град организираното събиране на боклука е жизненоважна необходимост. За поддръжката на жилищни сгради, […]

Вижте повече
Искате да почистите старите помещения
Искате да почистите старите помещения, но не знаете от къде да започнете?

Ето няколко предложения как да си организирате процеса Когато искате да почистите старите мазета и […]

Вижте повече
Извозване на покъщнина
Извозване на покъщнина от вашия дом

Освободете се от проблемите, свързани с извозване на покъщнина от вашия дом. Оставете това задължение […]

Вижте повече