извозване.com

Изхвърляне на електроуреди от адрес

Замисляте ли се, как правилно да организирате изхвърляне на електроуреди? Ако все още не сте намерили най-правилния начин, предлагаме ви да научите за Район София на адрес: www.извозване.com.

Цените за изнасяне на уреди от адрес и етаж са от 70 лева за еднократно посещение. Взимаме ги от място независимо от бройката.

Отминаха дните, когато като кифлички държахме ненужно оборудване в резерви: изпращахме го на сметището, когато то изживееше живота си или го слагахме на балкона, мислейки, че някой ден ще ни потрябва отново.

Експертите заявяват: преди няколко години започна „ерата на голямо преоборудване“: според най-консервативните оценки, когато купуваме нови домакински уреди, ежегодно изпращаме „пенсионирани“ около 150 хиляди хладилника, 260 хиляди телевизора, 90 хиляди перални машини в депото.

Как да се отървем от ненужното оборудване по екологичен начин?

На телефон 0887765115 може да поръчате екипи, които ще натоварят всичко в колата с електронни боклуци.

Защо ни трябва изхвърляне на електроуреди?

То не гори в огън, не се топи в природата!

Задачата не е лесна. Трябва да изнесете хладилник, телевизор и съдомиялна машина или друга голяма битова техника от дома. Това не е всичко. Освен, че трябва да я изнесете от дома си, трябва да се разпоредите с нея правилно.

Изхвърлянето на подобни неща на бунището за битови боклуци може да бъде отчетено неправилно и съответно да ви бъде наложена глоба. Поради тази причина предлагаме добри цени за извозване на отпадъци, мебели, уреди и други разнородни боклуци.

На теория изхвърлянето на това оборудване в сметището е същото като заравяне на пари в земята и крие голяма опасност. Хладилниците, пералните машини и печките съдържат черни и цветни метали, които могат да бъдат рециклирани; пластмаса, каучук, стъкло също могат да бъдат изпратено за рециклиране.

И, например, експертите сравняват счупената тръба с бомба, доброволно заровена в земята, която рано или късно ще избухне. Този основен компонент на телевизора има „покритие“ от тежки метали, които могат да отровят почвата, подпочвените води и въздуха. Не по-малко токсични за околната среда са пластмасовите кутии и компютърни монитори, които са запълнени със специални вещества, предотвратяващи пожара. Ако тези материали не се поддават на огън, тогава природата е още по-неспособна да ги разтопи сама.

Ускорено стареене на електроуредите в София

Спомняме си времето, когато по-рано неработещи телевизори можеха да се дават на сервизи – те предлагаха малки пари, но поне нещо е по-добро от нищо. Обаждайки се на около дузина сервизи, разбрахме, че нашият телевизионен боклук не е нужен на никого. Беше ни обяснено, че съвременните технологии остаряват много бързо. Петгодишен телевизор се смятат за истински „старци“, така че едва ли можете да извадите ценната резервна част от него. Какво можем да кажем за техниката от по-старо производство …

Оставяме за столичните пунктове за приемане на вторични суровини. Известно е, че средно телевизорът съдържа около 5,9 килограма полистирол, 0,17 килограма алуминий, 0,223 килограма мед, 23,4 метра сбруи и кабели, 15,6 килограма стъкло.

За нас един стар телевизор е безполезна кутия. За нас не е изгодно да го разглобяваме заради един килограм цветни метали и е много трудно да го извлечем.

За същите аргументи сме чували и другаде. Но, както се оказа, може да предадете стария хладилни като се обадите на фирма за изхвърляне на електроуреди на телефон – 0887765115 или ни потърсите на www.извозване.com.

Изхвърляне на електроуреди
Изхвърляне на електроуреди в СофияЗа утилизация като хладилници, перални, газови и електрически печки. Изхвърляне на стара техника без значение от тежестите и обема на електроуредите. Бяла и черна техника, компютри и други метални отпадъци за рециклиране.
Дежурен телефон за изхвърляне на електроуреди0887 765 115 – можете да ни звъните за всякакви въпроси относно услугата изхвърляне на електроуреди в София. Ще се радваме да Ви отговорим.
Работно времеОт 8:00 до 20:00 ч. Работим всеки ден, включително и събота и неделя.
Обслужвани райониНашата фирма обслужва всички квартали в София, както и близките населени места извън Околовръстния път. 

Често задавани въпроси

Последни публикации

Извозване на битови отпадъци
Извозване на битови отпадъци от клошарски апартамент

За големия град организираното събиране на боклука е жизненоважна необходимост. За поддръжката на жилищни сгради, […]

Вижте повече
Искате да почистите старите помещения
Искате да почистите старите помещения, но не знаете от къде да започнете?

Ето няколко предложения как да си организирате процеса Когато искате да почистите старите мазета и […]

Вижте повече
Извозване на покъщнина
Извозване на покъщнина от вашия дом

Освободете се от проблемите, свързани с извозване на покъщнина от вашия дом. Оставете това задължение […]

Вижте повече