извозване.com

Почистване на дворове и извозване на отпадъци

Почистване на дворове е преди всичко грижа за благосъстоянието и здравето на децата и възрастните хора. Това е така, защото именно те прекарват по-голямата част от свободното си време в дворовете: някои играят, други невинаги имат сили да стигнат до най-близкия парк и волно или неволно, сте принудени да седнете на пейки близо до дома си.

Наличието на голям двор ще изисква част от вашето време. Поддържането му  чист е от първостепенно значение за правилното развитие на вашите растения. По време на виелицата и дъждовния сезон листата и клоните ще се озоват във вашият двор, тревата ще прерасне и ще възпрепятства растежа на други растения. Какво можете да направите по въпроса?

Първото нещо е да отрежете тревата и плевелите. Ако пространството  ви е малко, храстореза ще бъде достатъчен, а след това трабва да пометете всички плевели с пластмасова градинска метла. Най-доброто нещо, което можете да направите относно големите пространства е да използвате бензинов тример. Освен това ще остави тревата хлабава, така че ще е необходимо да преминете с метлата, за да я натрупате и да продължите да я изхвърляте.

Важно е да се отървете и от сухите растения, да премахнете всички дървесни или повредени растения, да почистите алеите или коридорите във вашият двор. Препоръчително е почистването на входа и градинските пътеки да се извършва с миене под високо налягане. Подновете декоративните елементи, които са необходими или им осигурете поддръжка, можете да го направите с анти-ръжда.

Наред с това компанията е специализирана в почистване на дворове

Качественото почистване на дворовете не само осигурява чистота и реда, но също така осигурява плавното движение на пешеходците и превозните средства.

Почистването на дворове се извършва с помощта на механизационно оборудване. В някои случаи, когато използването на механизми е невъзможно поради малкия размер на площадката, почистването на дворовете се извършва ръчно. Както показва практиката, делът на ръчния труд в дворовете за почистване е около 38%.

почистване на дворове, портали, тротоари и алеи;

– поливане и измиване на дворни площи, тротоари и алеи;

– грижи за зелени площи – цветни лехи, тревни площи, дървета, храсти, което се състои в поливането им, плевенето им, навременното косене на тревни площи и косене на трева, събиране на паднали листа, изрязване на изсъхнали цветя, варосване на дървета и т.н.

Лятното почистване на дворове се извършва до 8 часа сутринта и включва:

– събиране и съхранение на боклука на специално определени места, предотвратявайки препълването на кофите и контейнерите за боклук. Строителните материали се съхраняват в специално подготвени оградени зони. Те не трябва да пречат на свободното движение на хора и превозни средства;

– почистване на тротоари от сняг с помощта на снегорини или ръчно;

– натрошен лед от тротоари. При силен лед е разрешено използването на материали против заледяване;

– почистване на пътищата за достъп от сняг;

– почистване на пътеките от сняг;

– съхранение на сняг: съхранение на сняг на детски площадки, на зелени площи, комуникационни мрежи и люкове не е разрешено, съхраняваният сняг не трябва да пречи на свободното движение на превозни средства и хора;

– създават се удобни условия за оттичане на разтопената вода при съхранение на сняг;

– снегопочистване.

По време на почистването със сигурност можете да реорганизирате градината си. Това е важно, тъй като ще дадете ред на всичко, което може да попречи на правилното развитие на вашата градина. Не забравяйте да почистите мебелите, това е много важно, защото чрез тях  вие и вашето семейство можете да прекарате едни от незабравимите си моменти.

Всичко това ще послужи за предпазване на вашата градина от разболяване или привличане на вредители. Спазвайте дистанция в растенията, които засаждате, това ще предотврати разпространението на вредители. Може също да е подходящ момент да поставите тор във вашата градина, който ще подхрани субстрата и ще помогне на вашите растения да се възползват от сезона по по-добър начин.

Почистване на дворове и парцели

В основната работа на екипите от Извозване ком по почистване на дворове, са включени предимно тежките хамалски дейности, с които най-често собствениците на жилища не могат сами да се справят.

Почистване на дворове

Почистването е основна задача и необходима дейност. Наличието на чисти дворни площи, подредени и изпълнени с живот ще бъде нещо обновяващо вашия дом. Където ще можете да освободите стреса и да се отпуснете сред природата.

Нашият екипХамалите ще дойдат в имота, въоръжени с нужните инструменти и техника, за да направят необходимото почистване на дворове от боклуци, събрали се през изминал сезон. Изрязват изсъхнали клони и премахват ненужни храсти.
Плащане за услугатаПо правило се извършва след като хамалите приключат с работата си.
Какво включва почистванетоРязане на дървета и клони, подрязване на храсти, косене на трева, демонтаж на бараки. Извозване на боклук от запустели терени и различни дворни места. 
Предимства на професионалната намесаНаличието на голям двор изисква част от вашето време, а почистването е досаден и изморителен процес. Ние сме тук, за да ви кажем, че няма нужда да се мъчите и тормозите да го правите сами. Просто се доверете на нас за вашето почистване на дворове!
Район на обслужванеУслугата ни покрива всички райони на града, включително отдалечените квартали.

Често задавани въпроси

Последни публикации

Извозване на битови отпадъци
Извозване на битови отпадъци от клошарски апартамент

За големия град организираното събиране на боклука е жизненоважна необходимост. За поддръжката на жилищни сгради, […]

Вижте повече
Искате да почистите старите помещения
Искате да почистите старите помещения, но не знаете от къде да започнете?

Ето няколко предложения как да си организирате процеса Когато искате да почистите старите мазета и […]

Вижте повече
Извозване на покъщнина
Извозване на покъщнина от вашия дом

Освободете се от проблемите, свързани с извозване на покъщнина от вашия дом. Оставете това задължение […]

Вижте повече