извозване.com

Почистване на мазе и извозване на отпадъци с хамали

Хамалските услуги стават все по-търсени в последно време. И няма как да бъде по друг начин, Хората са все по заети, нямат време да се занимават с неща, които не са характерни за тях – пренасяне на мебели, изхвърляне на строителни отпадъци почистване на таван и мазе и др.

За никого не е тайна, че 90% от мазетата в страната са претъпкани от всякакви вещи, които отдавна е трябвало да бъдат изхвърлени, но са оставени в мазето „за всеки случай“. Така хората пълнят мазетата докато накрая се стига до ситуацията да не може да се отваря вратата или не може да се влезе в помещението. За да не се стига до подобна ситуация, поне два пъти в годината трябва да се прави разчистване на ненужното. Потърсете координатите на хамали за почистване на мазе.

Почистване на мазе с хамали, обяснете им от каква услуга имате нужда.

Възможно е да изпратят представител на бригадата за безплатен предварителен оглед. Така ще придобият по-ясна представа за ситуацията във вашето мазе. Ще са наясно от колко човека ще имат нужда в екипа и колко чували ориентировъчно да вземат със себе си. Правейки предварителен оглед, ще стане ясно и с какво превозно средство трябва да дойдат. След като всичко е уточнено, остава да се споразумеете и за цената на услугата.

В деня, който сте определили за почистване, хамалите ще дойдат и незабавно ще се заемат с работата. Няма да усетите кога е минало времето и вашето мазе е станало отново свободно за експлоатация помещение. Със заявката за хамали за почистване на мазе ще освободите мазето си от ненужните вещи, които съхранявате там от години, а също така и няма да губите ценно време, за да подреждате. С това бързо ще се справят хамалите. Те ще съберат всичко в здрави полиетиленови чували и ще натоварят всичко на превозното средство, с което са дошли.

Когато хамалите приключат с работата ще останете очаровани!

След като хамалите приключат с разчистването, ще трябва да ви покажат какво са свършили и ще им платите сумата, за която предварително сте се разбрали. Едва тогава бригадата ще се отправи към депото за рециклиране, за да остави всичко, което са извадили от вашето мазе. Така за един ден ще имате чисто и подредено мазе и време да прекарате със семейството си. 

Почистване на мазе с хамали за извозване

Последни публикации

Извозване на битови отпадъци
Извозване на битови отпадъци от клошарски апартамент

За големия град организираното събиране на боклука е жизненоважна необходимост. За поддръжката на жилищни сгради, […]

Вижте повече
Искате да почистите старите помещения
Искате да почистите старите помещения, но не знаете от къде да започнете?

Ето няколко предложения как да си организирате процеса Когато искате да почистите старите мазета и […]

Вижте повече
Извозване на покъщнина
Извозване на покъщнина от вашия дом

Освободете се от проблемите, свързани с извозване на покъщнина от вашия дом. Оставете това задължение […]

Вижте повече