извозване.com

Хамалски услуги с фирма за транспорт на мебели и покъщнина

Покупката на ново жилище е истинско събитие за всяко семейство. Наред с хубавите емоции, трябва да се прояви достатъчно трезв разум, за да се организира предстоящото преместване в ново жилище перфектно. Преди да се заемете с опаковане на вещи и мебели се консултирайте с фирма за хамалски услуги и направете план за обзавеждането на новото жилище.

Така ще ви е значително по-лесно да опаковате вещите, мебелите и уредите на групи за всяка една от стаите на новото място. Всеки пакет или кутия трябва да бъде обозначена за коя от новите стаи е предназначена, за да може директно да бъде разтоварена на подходящото място.

Помислете кои от вещите и мебелите няма да взимате със себе си в новото жилище. Не се затрупвайте отново със стари вещи, които не сте използвали от години и няма да използвате. Така ще намалите и разходите си за превозване.

Решете с какво може да се заемете вие и какво да оставите на хамалската бригада, която ще наемете. Обадете се на хамалите и разберете каква оферта са склонни да ви предложат. Когато сте се договорили окончателно, преминете към подписване на договора. Не пропускайте този важен момент. При преместване в ново жилище често се случват инциденти, при които има забравени вещи в старото жилище. Счупени мебели или уреди при невнимателно транспортиране или инциденти при разтоварването. За да сте застраховани от подобни случаи и да имате шанса да потърсите обезщетение от хамалската бригада за евентуални щети, подпишете договор за услугата. Внимателни се запознайте със съдържанието. Клаузите за качествени хамалски услуги трябва да са еднакво добри и за двете страни.

Ако вие ще се заемете с опаковането.

Имайте грижата да си направите списък с всички кашони, кутии, чували, уреди и мебели, които са опаковани, за да можете да си отбелязвате при товаренето и разтоварването. Така шансът за пропуснете и да забравите нещо е минимален.

Препоръчително е да отбелязвате на всяка кутия и чувал с цветно листче за коя стая в новото жилище е предназначена. На кутиите и чувалите можете да сложите и списък с нещата, които съдържа, за да ви  е лесно в първите дни след преместването да намирате нужните ви вещи. Не е възможно за един ден да успеете да подредите всичко по местата.

Бързо преместване в ново жилище

Новото жилище е мечта за мнозина и всеки с голямо вълнение се отнася към всички дейности, които трябва да се извършат преди преместването.

Определено, едно преместване в ново жилище е труден и дълъг процес, който изисква отлична организация и предварително планиране на всички дейности. Важно е да не губите нито един ден, а да започнете с изпълнение на задачите от плана. Не оставяйте всичко за последния момент. Определено нещо ще се обърка и ще развали приятното изживяване от настаняването в новото жилище.

Обадете се на хамалска бригада, която има авторитет в района, в който живеете. Обсъдете с тях какви са услугите, които предлагат за преместване в ново жилище. Разберете какви са цените и помислете дали няма да натоварят бюджета ви. Преместването е свързано с много разходи. В случай, че финансите не са проблем за вас, можете да се договорите с хамалите за комплексна услуга. Те ще започнат с опаковането на вещите от старото жилище, които ще бъдат транспортирани в новото жилище.

Ако имате домашни любимци, намерете удачен вариант да ги държите далеч от суматохата по преместването. Животните не обичат промените и появата на непознати и лесно могат да ви изненадат неприятно като издебнат отворена врата и изчезнат. Не искате да търсите животинката докато ви чакат един куп други срочни задачи, нали? Можете да оставите домашния си любимец при някой, с който се разбира добре за дните на преместването. 

Фирмата за хамалски услуги ще направи желязна организация по време на опаковането.

Ще си водят инвентарен списък с опакованите вещи, мебели и уреди, който ще е полезен през цялото време. Те ще приключат с опаковането и в деня, определен за изнасяне на покъщнината ще са на линия с подходящия транспорт и екип.

Подреждането на покъщнината в каросерията на камиона е цяла наука, която хамалите добре владеят. Те ще разположат всичко така, че да не съществува опасност от увреждане на транспортираната собственост. Маршрутът, който ще се използва също ще е съобразен с товара. Ще се избягват натоварените пътища и ще се използват добрите настилки.

След пристигане на новия адрес, ще паркират на подходящо място и ще се заемат с разтоварването и внасянето на покъщнината в новото жилище. Също по врене на преместването може да ви се наложи да поискате от хамалите изхвърляне на стари мебели или електроуреди. В много случай на преместване хората подменят старо обзавеждане с ново за новият дом.

Хамалски услуги

Последни публикации

Извозване на битови отпадъци
Извозване на битови отпадъци от клошарски апартамент

За големия град организираното събиране на боклука е жизненоважна необходимост. За поддръжката на жилищни сгради, […]

Вижте повече
Искате да почистите старите помещения
Искате да почистите старите помещения, но не знаете от къде да започнете?

Ето няколко предложения как да си организирате процеса Когато искате да почистите старите мазета и […]

Вижте повече
Извозване на покъщнина
Извозване на покъщнина от вашия дом

Освободете се от проблемите, свързани с извозване на покъщнина от вашия дом. Оставете това задължение […]

Вижте повече