извозване.com

Фирма за извозване на стари мебели и отпадъци от адрес. Почистване на мазета и тавани, дворове и гаражи в София.

0887 765 115

Обаждане до екипът на фирма за извозване - www.извозване.com

Погледнете цените!

Погледнете нашите добри цени за почистване и извозване.

Извършени обекти

Разгледайте завършени обекти на добра цена за извозване.

Хамалски услуги с фирма за транспорт на мебели и покъщнина

Покупката на ново жилище е истинско събитие за всяко семейство. Наред с хубавите емоции, трябва да се прояви достатъчно трезв разум, за да се организира предстоящото преместване в ново жилище перфектно. Преди да се заемете с опаковане на вещи и мебели се консултирайте с фирма за хамалски услуги и направете план за обзавеждането на новото жилище.

Така ще ви е значително по-лесно да опаковате вещите, мебелите и уредите на групи за всяка една от стаите на новото място. Всеки пакет или кутия трябва да бъде обозначена за коя от новите стаи е предназначена, за да може директно да бъде разтоварена на подходящото място.

Помислете кои от вещите и мебелите няма да взимате със себе си в новото жилище. Не се затрупвайте отново със стари вещи, които не сте използвали от години и няма да използвате. Така ще намалите и разходите си за превозване.

Решете с какво може да се заемете вие и какво да оставите на хамалската бригада, която ще наемете. Обадете се на хамалите и разберете каква оферта са склонни да ви предложат. Когато сте се договорили окончателно, преминете към подписване на договора. Не пропускайте този важен момент. При преместване в ново жилище често се случват инциденти, при които има забравени вещи в старото жилище. Счупени мебели или уреди при невнимателно транспортиране или инциденти при разтоварването. За да сте застраховани от подобни случаи и да имате шанса да потърсите обезщетение от хамалската бригада за евентуални щети, подпишете договор за услугата. Внимателни се запознайте със съдържанието. Клаузите за качествени хамалски услуги трябва да са еднакво добри и за двете страни.

Ако вие ще се заемете с опаковането.

Имайте грижата да си направите списък с всички кашони, кутии, чували, уреди и мебели, които са опаковани, за да можете да си отбелязвате при товаренето и разтоварването. Така шансът за пропуснете и да забравите нещо е минимален.

Препоръчително е да отбелязвате на всяка кутия и чувал с цветно листче за коя стая в новото жилище е предназначена. На кутиите и чувалите можете да сложите и списък с нещата, които съдържа, за да ви  е лесно в първите дни след преместването да намирате нужните ви вещи. Не е възможно за един ден да успеете да подредите всичко по местата.

Бързо преместване в ново жилище

Новото жилище е мечта за мнозина и всеки с голямо вълнение се отнася към всички дейности, които трябва да се извършат преди преместването.

Определено, едно преместване в ново жилище е труден и дълъг процес, който изисква отлична организация и предварително планиране на всички дейности. Важно е да не губите нито един ден, а да започнете с изпълнение на задачите от плана. Не оставяйте всичко за последния момент. Определено нещо ще се обърка и ще развали приятното изживяване от настаняването в новото жилище.

Обадете се на хамалска бригада, която има авторитет в района, в който живеете. Обсъдете с тях какви са услугите, които предлагат за преместване в ново жилище. Разберете какви са цените и помислете дали няма да натоварят бюджета ви. Преместването е свързано с много разходи. В случай, че финансите не са проблем за вас, можете да се договорите с хамалите за комплексна услуга. Те ще започнат с опаковането на вещите от старото жилище, които ще бъдат транспортирани в новото жилище.

Ако имате домашни любимци, намерете удачен вариант да ги държите далеч от суматохата по преместването. Животните не обичат промените и появата на непознати и лесно могат да ви изненадат неприятно като издебнат отворена врата и изчезнат. Не искате да търсите животинката докато ви чакат един куп други срочни задачи, нали? Можете да оставите домашния си любимец при някой, с който се разбира добре за дните на преместването. 

Фирмата за хамалски услуги ще направи желязна организация по време на опаковането.

Ще си водят инвентарен списък с опакованите вещи, мебели и уреди, който ще е полезен през цялото време. Те ще приключат с опаковането и в деня, определен за изнасяне на покъщнината ще са на линия с подходящия транспорт и екип.

Подреждането на покъщнината в каросерията на камиона е цяла наука, която хамалите добре владеят. Те ще разположат всичко така, че да не съществува опасност от увреждане на транспортираната собственост. Маршрутът, който ще се използва също ще е съобразен с товара. Ще се избягват натоварените пътища и ще се използват добрите настилки.

След пристигане на новия адрес, ще паркират на подходящо място и ще се заемат с разтоварването и внасянето на покъщнината в новото жилище. Също по врене на преместването може да ви се наложи да поискате от хамалите изхвърляне на стари мебели или електроуреди. В много случай на преместване хората подменят старо обзавеждане с ново за новият дом.

Хамалски услуги за пренасяне на мебели