извозване.com

Цени за извозване на отпадъци и почистване на апартаменти

Фирма с добри цени за извозване на отпадъци и почистване на апартаменти в София. В цените за извозване са включени и хамали за почистване, демонтаж и товарене на боклук. Таксите на съответните депа за унищожение на разнородни боклуци.

Най-добрите цени за товарене и извозване!

Извозване на дивани от 36 до 86 лева
Извозване на секции от 46 до 86 лева
Извозване на гардероби от 36 до 86 лева

Цени за почистване на апартаменти!

Едностаен апартамент по 86 лева
Двустаен апартамент по 76 лева
Тристаен апартамент по 66 лева
Четиристаен апартамент по 56 лева

Цени за почистване на мазета и тавани!

Почистване на мазета по 86 лева
Почистване на тавани по 126 лева

Цени за почистване на дворове, рязане на дървета и храсти с извозване на боклук.

Рязане на дървета, косене на трева, рязане на храсти, товарене, извозване до депо, разтоварване по 80 стотинки.

Рязане на дървета, рязане на храсти, товарене, извозване до депо, разтоварване по 75 стотинки.

Косене на трева, рязане на храсти, товарене, извозване до депо, разтоварване по 65 стотинки.

Товарене и извозване на строителни отпадъци.

До 10 чувала по 1,96 лева
До 20 чувала по 1,86 лева
До 30 чувала по 1,76 лева
До 40 чувала по 1,66 лева
До 50 чувала по 1,56 лева
До 60 чувала по 1,46 лева
До 70 чувала по 1,36 лева
До 80 чувала по 1,26 лева
До 90 чувала по 1,16 лева
100 чувала и нагоре по 1,06 лева

Да изхвърлим някой нежелани мебели с добрите цени за извозване на отпадъци.

Домът е мястото на което си почиваме, събираме се с близките си хора, почиваме след работния ден, зареждаме се с енергия. Разбира се каквото отношение имаме към това място, каквито усилия полагаме за поддръжката му, така и ще се чувстваме. И то независимо дали сме в собствено жилище, или на квартира. Разбира се най – лесния вариант е да си купим жилището, което искаме. Можем да избираме между определения град и квартал, да го обзаведем с дизайнерски мебели и да имаме хора, които го поддържат.

Много хора си мислят, че ако се опитат да се отърват от старите си мебели сами ще спестят пари, но често излиза обратното. Без подходящо оборудване или правилните предпазни мерки, изнасянето на големи и тежки предмети може да излезе дори по-скъпо, отколкото ако наемете фирма. 

Ще Ви представим някои от ползите при наемането на фирма за извозване на стари мебели. 

Едно от най-големите предимства е сигурността, че при изнасянето няма да пострада апартамента Ви. Работниците, които ще се заемат с изнасянето на старите мебели знаят как да подходят и да се справят с големи и тежки вещи. Безопасността е сигурна и излишните притеснения ще бъдат забравени. 

Друго важно нещо – ще спестите време. Със сигурност имате много по-неотложни ангажименти или начини да запълните времето си, от това да изнасяте старите си мебели. Екипът ще пристигне в конкретен ден и час, с възможност за точно определена дата. Ще успеете да организирате графика си и да сте наясно кога ще бъде свършено всичко. Нужните инструменти и камиони са подсигурени и не е необходимо да мислите за тях. Често, когато някой човек реши сам да изнесе старите си мебели, късно осъзнава, че ще бъде необходим и специализиран транспорт, който е допълнителен и излишен разход.

Не е необходимо жилището да е претрупано с множество ненужни вещи.

Едва ли повечето биха ни потрябвали евентуално някой ден. Затова на първо място изхвърлете всички ненужни мебели и освободете пространство. Старите диван и печка, които не използвате но са скъп спомен от детството Ви могат спокойно да бъдат заменени със свободно пространство, в което можете да отворите място за светлина, за игра за децата, да сложите цветя, или да някаква различна и оригинална аранжировка, която ще накара гостите Ви да ви поздравят.

Колкото по – претрупано със стари мебели и вещи от които нямате нужда е жилището Ви, толкова по – малко е очарованието му. Съвсем спокойно можете да се установите в жилище с обща площ от 30 кв.м., каквато е тенденцията от няколко години насам в скандинавските страни и да не ви липсва нищо. Съвсем спокойно в тази квадратура можете да инсталирате спалня. Дори дневна, кухненски бокс, дори и баня и тоалетна и да не ви липсва нищо.

Ако пък разполагате с по – голямо жилище, отделете време за пренареждане, за нещо ново и различно. Сменете обстановката, подарете си нови усещания на мястото на което си почивате. Дори и да не използвате услугите на фирма за обзавеждане бихте могли съвсем спокойно да разгледате форумите и различните предложения в специализираните уебсайтове.

*Цените в сайта са без ДДС.
Цени за извозване на отпадъци В цените за извозване на отпадъци фирмата включва хамали, демонтаж и товарене на боклук. Те се определят спрямо количеството на извозвания отпадък.
Ползи от наемането на фирмаНаемайки професионална фирма Вие ще сте сигурни, че старите мебели ще бъдат изхвърлени на правилното място и няма да пречат на никого. 
Извозване на секцияЦените за извозване на секции започват от 46 лв. и достигнат до 86 лв. Най-добре е да се свържете с нас предварително, по този начин ще можем да Ви дадем повече информация. 
Извозване на стари мебели  Изхвърлянето на стари мебели може да освободи пространство в апартамента Ви. Наемайки фирма за извозване ще си спестите усилията и ангажимента от това задължение.  
Почистване на тавани Правилното почистване на тавана е важно, за да се поддържа хигиенична и безопасна обстановка. Почистването на тавани от професионалисти ще Ви спести този ангажимент и ще сте сигурни в качествено свършената работа. 

Често задавани въпроси

Последни публикации

Извозване на битови отпадъци
Извозване на битови отпадъци от клошарски апартамент

За големия град организираното събиране на боклука е жизненоважна необходимост. За поддръжката на жилищни сгради, […]

Вижте повече
Искате да почистите старите помещения
Искате да почистите старите помещения, но не знаете от къде да започнете?

Ето няколко предложения как да си организирате процеса Когато искате да почистите старите мазета и […]

Вижте повече
Извозване на покъщнина
Извозване на покъщнина от вашия дом

Освободете се от проблемите, свързани с извозване на покъщнина от вашия дом. Оставете това задължение […]

Вижте повече